​Isabel Díaz Ayuso i Quim Torra, aïllats després de donar positiu en coronavirus

|


Confinamiento Torra (Twitter Torra)


Torra ha donat positiu en coronavirus. Font: Twitter Torra
Els presidents Catalunya i Madrid, Quim Torra i Isabel Díaz Ayuso, es troben confinats després de donar positiu en el nou coronavirus. La líder del PP madrileny està aïllada en el seu domicili, mentre que el dirigent de JxCat es troba a la Casa dels Canonges del Palau.


La primera a anunciar que està contagiada ha estat Díaz Ayuso, que ha publicat un vídeo en el qual ha explicat que la setmana passada es va fer les proves, després del contagi de la titular de Medi Ambient en la Comunitat de Madrid, Paloma Martín, i va donar negatiu. La popular ha contat que el diumenge va començar amb “els símptomes de sempre de l'al·lèrgia” i que durant una entrevista va acabar tossint, per la qual cosa es va fer de nou el test, que ara va donar positiu.


També ha confirmat que té Covid-19 el cap del Govern català, després del positiu del seu vicepresident Pere Aragonès, que es va fer públic ahir. Torra, que es va aïllar "preventivament" el diumenge en notar símptomes, ha assegurat que continua exercint “totes les funcions” com a president. En una declaració a TV3, ha destacat que més d'un miler de catalans ja estan contagiats i ha advertit que "en els pròxims dies seran molts més". Per això ha insistit a demanar als ciutadans que es quedin a casa: "Ser tots molt conscients del perill d'exposar-nos i exposar als altres". 


   ​Castellserà registra el primer cas de coronavirus a la província de Lleida