​Mor un camioner en un nou accident en l'AP-7, a Ulldecona (Tarragona)

|


Accidente Ulldecona (Ajuntament)


Accident mortal a Ulldecona. Font: Ajuntament Ulldecona


El conductor d'un camió ha mort el matí d'aquest dijous en un accident en l'AP-7, al seu pas per Ulldecona (Tarragona). Amb la mort del camioner, s'eleva a 143 el total de morts en la xarxa viària interurbana de Catalunya en el que va de 2019. És el segon sinistre mortal en 24 hores en l'autopista catalana en el qual s'ha vist implicat un camió.


El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat que els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís del succés que va tenir lloc en el km 337 de l'autopista a les 7.26 hores. Per causes que s'investiguen, el camió, de tipus convencional frigorífic amb càrrega de verdures, es va sortir de la via, va xocar contra la mitjana i es va incendiar. Com a conseqüència de l'impacte va morir el conductor. L'incendi, que ha estat sufocat pels Bombers de la Generalitat, també ha afectat la vegetació pròxima.


Al lloc s'han desplaçat 7 patrulles de Mossos, 7 dotacions de Bombers i 2 ambulàncies. Quant a l'afectació viària s'ha tallat inicialment l'autopista en aquest tram en els dos sentits de la marxa i posteriorment s'ha obert un carril en cada sentit. L'accident ha provocat cues de fins a 10 km, per la qual cosa Trànsit ha recomanat als que viatgen en direcció sud avançar per la sortida 41 i als quals van en direcció nord per la sortida 42. 


   ​Dos morts i dos ferits en l'accident entre dos camions en l'AP-7, a Vilafranca del Penedès