​Ordre d'allunyament dels fills per a l'autor de l'assassinat masclista de Terrassa

|


Investigación Mossos (MOssos)


Presó provisional per al presumpte assassí de Terrassa. Font: Mossos


El titular del Jutjat de violència sobre la dona núm.1 de Terrassa (Barcelona) acorda presó provisional comunicada i sense fiança per al presumpte assassí de la seva companya sentimental dimecres passat a Terrassa.


Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), el jutge, que manté oberta la causa per un delicte d'homicidi, acorda com a mesura cautelar que l'home no pot acostar-se ni comunicar-se amb els fills menors de la parella.


En el seu escrit el magistrat assenyala que tenint en compte les diligències practicades existeixen “indicis racionals de criminalitat i la participació en concepte d'autor de l'investigat”. El TSJC ha detallat que l'acusat, que el dia dels fets es va lliurar a la Policia Nacional i va confessar el crim, s'ha acollit al seu dret a no declarar i ha estat vist per un mèdic forense.


El detingut, un advocat de professió d'uns 50 anys, presumptament va matar a la seva dona, que treballava com a metgessa en un ambulatori de la localitat, sobre les 9.30 hores en una de les habitacions de l'habitatge que compartien a Terrassa. El supòsit homicida va causar “gran nombre de ferides a la víctima, provocades per arma blanca, dos ganivets i unes tisores”. 


   Assassinat masclista a Terrassa (Barcelona)