Meritxell Batet qualifica de "irresponsable" al Govern de Torra

|


Meritxell Batet en Catalunya Ràdio (Twitter PSC)

Meritxell Batet, ministra de Funció Pública. Font: Catalunya Ràdio


La ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet, ha tractat de desmuntar la versió del Govern de Torra sobre el requeriment enviat pel seu Govern sobre el decret llei que es refereix a la devolució de les pagues extra de 2013 als funcionaris catalans aquest any.

En xarxes socials, la número u PSC per Barcelona a les eleccions generals del 28 d'abril ha desmentit que el PSOE pretengui “dinamitar” via TC el decret sobre el retorn dels diners als treballadors públics de la Generalitat: “L'actuació del Ministeri en cap cas qüestiona l'augment de sou i la paga extra dels funcionaris de la Generalitat. Serveix per a obrir un diàleg entre totes dues administracions sobre com fer efectiva aquesta situació”.


Batet ha acusat l'Executiu autonòmic de “fer partidisme” amb aquesta qüestió i ha afegit que aquest comportament és “molt irresponsable”. Així s'ha pronunciat després que el conseller Jordi Puigneró assenyalés en el seu Twitter que votar al PSOE és el “mateix” que al PP: “Uns volen un 155 permanent i els altres un 155 per fascicles”.