Florentino Pérez i el Reial Madrid s'independitzen de Roures i Mediapro després del 1-O

|


Florentino Pérez (RTVE)

Florentino Pérez no renova el contracte amb Mediapro. Font: Vídeo RTV


El Reial Madrid i Mediapro trenquen la seva relació després de 18 anys junts. El club que dirigeix Florentino Pérez ha decidit rescindir el contracte amb la productora de l'empresari català Jaume Roures en la producció del canal Reial Madrid TV. A partir de l'1 de juliol serà un consorci integrat per Telefónica i Supersport (vinculada a Mediaset) qui s'encarregui de la seva gestió.

La versió oficial, avançada pel Confidencial i confirmada per Marca, assenyala que el final de la relació es deu a un canvi de rumb dels blancs amb la finalitat de millorar les pobres dades del canal, que compta amb els índexs d'audiència més baixos de la TDT.

No obstant això la rumorologia apunta que la decisió, tal com recullen diversos mitjans, s'hauria vist influenciada per les crítiques de socis de l'entitat blanca en diverses assemblees a causa de la relació entre l'empresari i el Barça, així com per un suposat tracte de favor als culers. I també ha tingut a veure les opinions contra el paper de Mediapro en la consulta il-legal de l'1 d'octubre i la posició de Roures a favor del dret d'autodeterminació de Catalunya.


   Puigdemont demana al Parlament que li protegeixi d'un eventual segrest