Rivera repta al director de TV3 a un cara a cara

Està "fart" que TV3 rebi cada any milions d'euros quan únicament es dediquen a "insultar als espanyols"
|


Albert Rivera (Oscar del Pozo)

Albert Rivera


Albert Rivera, líder de Ciutadans i candidat a la Presidència del Govern, ha advertit aquest divendres, per mitjà d'un vídeo en Twitter, al director de TV3, Vicent Sanchis, que si arriba a la Moncloa després de les eleccions generals Televisió de Catalunya (TVC) no rebrà diners públics si es "continua insultant al poble espanyol". "Si governem, se li acaba la ganga", va declarar de forma taxativa.


A més, li ha convidat a mantenir un "cara a cara" a fi de debatre sobre el contingut dels mitjans públics catalans i ha repetit diverses vegades que en aquest debat li relataria totes les manipulacions que segons el seu parer fa TV3.


Tot això després que el mateix Sanchis hagi anunciat la interposició de "diverses querelles" contra Ciutadans per afirmar que des de la cadena es va insultar a la líder de la formació a Catalunya, Inés Arrimadas.


“La veritat és que un presentador de TV3 (Toni Albà) va insultar a Inés Arrimadas. Es van mofar d'Enric Millo per donar un ronyó a la seva dona i salvar-li la vida. Vostès van dir extrema dreta als convocants de la gran manifestació constitucionalista del 8 d'octubre. I fins i tot arriben a cremar constitucions en un plató de TV3”, va afirmar.


Rivera defensa que aquesta querella és "per dir la veritat", ja que opina que TV3 manipula.
Més tard, ja durant una intervenció en el Fòrum ABC-Deloitte, a Madrid, el líder dels taronges ha abundat en el tema. Ha afirmat que qui va insultar a la líder de l'oposició a Catalunya va ser Toni Albà, actor que treballava en Polònia, programa de sàtira política de TV3.


Rivera ha afirmat que està "fart" que TV3 rebi cada any milions d'euros quan únicament es dediquen a "insultar als espanyols" i a "mofar-se dels constitucionalistes".


Ha llançat un avís per a navegants: si la Televisió pública catalana no deixa de fer això es compromet al fet que "no rebin ni un cèntim del Fons de Liquiditat Autonòmica ni dels diners públics de l'Estat". "Ja està bé de pagar-li la festa als separatistes" perquè "riguin en la nostra cara", ha finalitzat.


   Nuet inventa un nou model de trànsfuga