​Primera condemna per amenaçar a Puigdemont en xarxes socials

|


Puigdemont (Vídeo JxCat)


Puigdemont. Font: Vídeo JxCat


Primera condemna per amenaces a l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, per haver-li insultat i haver desitjat la seva violació en la presó. En un vídeo en el qual apareixia a cavall, l'internauta també va arremetre amb actitud bèl·lica contra l'independentisme.


“Estic desitjant que la Guàrdia Civil ho fiqui en la gàbia i ho transportin en una furgoneta durant 17 hores fins al centre de Madrid. I allí tant de bo que els presos que hi ha li comencin a donar pel cul i no pareixen, el violin, i a veri s ho deixen embarassat, algun moro fill de puta d'aquests que vostè defensa”, va etzibar el condemnat en una publicació en xarxes socials.


En la publicació, difosa al març de 2018, l'usuari va enaltir la figura de Franco i va defensar la unitat d'Espanya, a més de carregar violentament contra l'independentisme i insultar a Puigdemont anomenant-li “rata maricona, filla de puta, de claveguera”.


Tal com recull la fallada, l'autor va actuar amb ànim despectiu i voluntat d'acoquinar. I afegeix que l'independentista té motius “per a sentir-se intimidat” per les seves paraules, la qual cosa al seu judici ve “avalat” pel fet que tingui possessió d'armes i en alguna de les imatges s'hagi mostrat amb una.


El Jutjat d'Instrucció nº29 de Barcelona ha condemnat a aquest individu, un empresari de la construcció i veí de Badalona, a una multa de 1.200 euros per un delicte lleu d'amenaces. Destacar que Puigdemont demanava 4.500 euros per amenaces, mentre que la Fiscalia i la defensa de l'acusat sol·licitaven la seva absolució. 


   ​Budó desautoritza a Vilallonga per l'ús del castellà en TV3