Investigació per la mort d'un nen de 7 anys en una platja de Roses

Un altre menor en estat crític pel succés en aquesta platja que no tenia servei de socorrisme
|


Sucesos Roses (Protecció Civil)


Investigació per la mort d'un menor en una platja de Roses. Font: Protecció Civil


Oberta una investigació per part de la Guàrdia Civil i els Mossos d'Esquadra per la mort per ofegament d'un nen de 7 anys en una platja de Roses (Girona). Un altre menor d'edat, de 6 anys, es troba en estat crític pel mateix succés.


Els fets es van produir la tarda del dilluns a la platja La Punta de Roses, que encara no tenia ahir servei de socorrisme. Sobre les 18.45 hores, les autoritats van ser alertades que dos menors s'havien ofegat i havien estat rescatats inconscients. Els sanitaris van practicar maniobres de reanimació i van traslladar als dos nens per aire a l'Hospital Josep Trueta, on un ha mort i l'altre segueix molt greu en l'UCI.


Primeres informacions apunten que els pares els haurien deixat jugant a la platja i que quan es van girar per a vigilar als petits els van trobar surant en l'aigua. Al lloc es van desplaçar 4 unitats terrestres i 2 helicòpters del SEM, un metge del CAP i l'equip de psicòlegs del SEM, així com patrulles de Mossos, de la Policia Local i de la Guàrdia Civil. 


   ​Mort un home que era víctima d'un robatori a l'Hospitalet de Llobregat