​Baralla 'tuitera' entre una regidora d'ERC i Laura Borràs per dir que és d'esquerres des de sempre

|


Borràs y Nogueras (RTVE)


Laura Borràs, Quim Torra y Míriam Nogueras. Font: RTVE


Picabaralla en xarxes socials entre una regidora d'ERC i dues diputades de JxCat en el Congrés. La regidor republicana a Matadepera Anna Piñol i Serra s'ha ficat amb la juntera Laura Borràs per dir que és d'esquerres.


En xarxes socials, la també consellera comarcal del Vallès Occidental ha compartit un vídeo amb un fragment de l'entrevista a Borràs en TV3 en el qual sosté que “sempre ha estat una persona d'esquerres”. L'afirmació ha estat rebuda amb incredulitat per Piñol, que ha relacionat a la parlamentària amb CDC: “Des dels 18 anys milita en CDC”.


La relació amb Convergència no ha estat ben rebuda per la juntera, que en resposta al tuit d'un altre usuari ha manifestat entre exclamacions que ella és “independent" malgrat les "mentides que diuen". En el seu defensa ha sortit la seva companya d'escó Míriam Nogueras, que ha contraatacat: “Si afirmes una cosa, Anna, has de poder demostrar-la. La mentida és el recurs de qui ja no té arguments”.


La regidora li ha contestat que la persona mentidera és aquella que “vol fer creure que és d'esquerres de tota la vida” i ha deixat una ‘lliçó’ a Nogueras: “Repassa que vol dir militar, que no és afiliar-se”.    ​Torra segueix de guerra amb Tardà