​Torra segueix de guerra amb Tardà

|


Torra (Govern)


Quim Torra. Font: Govern


Sembla ser que Quim Torra està molt atent al que diuen altres figures de l'independentisme en els mitjans de comunicació. I és igual que estiguin inactius i no ocupin ja un càrrec públic com ocorre amb Joan Tardà.


El President de la Generalitat ha volgut contestar per Twitter a una entrevista realitzada pel republicà on aquest afirmava que Torra convocaria eleccions “quan consideri que ha desgastat prou a ERC”.


Torra ha intentat transmetre que ell està en política de pas i “per a servir al nostre país i al 1-O” de pas que responia a Tardà, seguint amb la “guerradialèctica que va iniciar fa setmanes amb l'exdiputat.


Pel que sembla no serà l'últim 'round' del combat. El exdirigente d'Òmnium, avui inquilí del Palau, ha deixat caure un “fins a la setmana que ve” donant a entendre que Tardà es recorda de la seva persona setmanalment i que no tindrà cap objecció a contestar.


Amb això Torra i Tardà mostren que hi ha un enfrontament entre els seus i el sector d'ERC que no ocupa ara cap càrrec institucional (com el propi Junqueras). El Govern intenta mostrar-se unit encara que gents com Tardà i Puigdemont facin el “treball de desgast” allunyats de tot lligam de representativitat pública.    ​Dante Fachín i l'alcalde republicà de Martorelles es donen ‘candela’ en Twitter