​Torra exigeix a Asens que li demani perdó

|


Torra (Govern Twitter)


Quim Torra. Fuente: Govern Twitter


El president de la Generalitat, Quim Torra, ha exigit al líder del grup d'Unidas Podemos en el Congrés, Jaume Asens, que li demani perdó per la seva crítica en el debat per la pròrroga de l'estat d'alarma del coronavirus.


El dirigent de JxCat es refereix a les declaracions del comú des de la tribuna de la Cambra Baixa, on entre altres coses va dir per a pressionar a ERC per la seva negativa a donar suport a la pròrroga que es necessita “més Tardà i menys Torra”.


En un primer tuit, el cap del Govern ha manifestat el seu desig que Asens torni “algun dia” a defensar l'independentisme català: “Espero que algun dia tornis a defensar el dret l'exercici del dret a l'autodeterminació del teu país”.


En un segon comentari, Torra li ha exigit unes disculpes per usar expressions en contra seva del tipus ‘contagio del sectarisme de Torra’: “Sincerament, Jaume Asens, no et reconec. Ja em vas insultar ratllant-me de feixista i vaig callar. Avui, tot això. Et demano unes excuses públiques”.    ​Coscubiela apunta a la covardia d'ERC amb JxCat