​Les joventuts del PSC demanen a TV3 que acomiadi a Toni Albà per acusar-los de "matar persones"

|


JSC Albà (JSC)

Muntatge fet per JSC de Toni Albà. Font: JSC


Joventut Socialista de Catalunya ha demanat a TV3 que acomiadi a l'actor Toni Albà per suposadament amenaçar i acusar els socialistes de “matar persones” durant la crisi sanitària del Covid-19. Els joves del PSC han acceptat el “repte” del còmic de veure's en els tribunals.


“Haureu de viure confinats i protegits la resta de les vostres vides. Teniu morts a les espatlles. Alguns ho heu fet de paraula; uns altres, d'obra i uns altres per omissió… Sou #Milosevic”, va etzibar l'imitador en Twitter fa uns dies.


Aquesta afirmació ha estat durament criticada per les joventuts socialistes, que han reclamat l'acomiadament d'aquest “desagradable senyor” de la televisió catalana. L'imitador havia tornat fa a penes un parell de setmanes al programa Polònia, d'on li havien tirat per insultar a polítics de l'oposició.


En un comunicat, l'organització juvenil ha assenyalat que Albà els ha interpel·lat i amenaçat amb portar-los als tribunals, repte que han acceptat. En aquesta línia han emplaçat “al maleducat Toni Albà al fet que, si té temps entre insult i insult, porti a l'organització al jutjat quan el consideri oportú”. 


   ​Núria de Gispert trenca el seu ‘silenci’ amb un desafortunat retuit sobre l'independència i el Covid-19