​Primàries Catalunya llança un manifest per a exigir al Govern el tancament total de Catalunya

|


Web Primaries


Manifest de Primàries Catalunya per al confinament total de Catalunya


Primàries Catalunya ha llançat un manifest en la Xarxa en el qual acusa el Govern espanyol d'actuar de manera “irresponsable” en la gestió de la crisi del Covid-19 i exigeix al Govern activar el confinament total del territori català.


L'associació independentista ha denunciat en el seu escrit “l'indignació” cap al Govern central “del tot irresponsable” i la “frustració cap a un Govern català encotillat dins de la gesticulació buida”. Davant aquesta situació, l'entitat ha demanat a la Generalitat "que prengui les mesures necessàries i posi les eines oportunes perquè els ciutadans de Catalunya puguin complir les ordres de confinament total del país".


El manifest, que supera ja les 134.000 signatures a les 16.00 hores del dilluns, insta al Govern a passar de les paraules als fets i prendre mesures que no sols confinin Catalunya, sinó que “assumeixin el tancament del país”. D'altra banda, l'escrit dóna suport a la petició d'experts catalans que reclamen la dimissió del comitè d'emergència espanyol per tots els errors comesos. 


   ​Jordi Cañas (Cs) denúncia que el 012 continua sent de pagament a Catalunya