​Un robatori a l'església de la Bauma de Castellbell i el Vilar (Barcelona)

|


Iglesia Bauma


Roben a l'interior de l'església de la Bauma. Font: Facebook Associació d'Amics de l'Església de la Bauma


Un grup de lladres entra la matinada del dissabte al diumenge a l'església de la Bauma de Castellbell i el Vilar (Barcelona) i es fa amb maquinària destinada a la seva rehabilitació. Així s'ha pogut saber gràcies a la publicació de l'Associació d’Amics de l’Església de la Bauma.


L'entitat ha informat en xarxes socials que els lladres van accedir al recinte, envoltat amb tanques d'obra, i van entrar a l'església a través del campanar. Una vegada dins es van fer amb màquines, eines i altres utensilis de l'empresa Vesta, encarregada de dur a terme els treballs en la coberta i els elements estructurals de l'immoble.


Els veïns van ser els que van donar la veu d'alarma el diumenge al matí, en veure la porta entreoberta. L'associació ha demanat màxima col·laboració ciutadana i ha advertit que la mateixa tarda del dissabte uns individus van tractar d'entrar en una segona residència per a ocupar-la, la qual cosa es va impedir gràcies a veïns i a la “ràpida intervenció” de les forces policials.    ​Cau un grup de lladres per robatoris a propietaris de comerços xinesos en Santa Coloma