​Alimentaria se suspèn pel coronavirus

|


Alimentaria (Fira Barcelona)


Alimentaria. Font: Fira Barcelona


Suspesa la segona gran fira internacional que se celebra a Barcelona pel coronavirus. Fira Barcelona decideix posposar la celebració d'Alimentaria i Hostelco, que estava previst que tingués lloc en el recinte de la Gran Via de l'Hospitalet de Llobregat entre el 20 i 23 d'abril.


L'entitat ha decidit posposar el saló internacional d'alimentació fins a setembre pel Covid-19, en concret la data seria del 14 al 17 de setembre. En un comunicat, ha justificat el retard per les “inquietuds del sector per l'actual situació internacional i per a garantir una gran edició firal” per a expositors i visitants.


Alimentaria, és un esdeveniment de caràcter bianual que se celebra en paral·lel a Hostelco. Aquestes dues cites van aconseguir en 2018 un total de 150.000 visitants i van comptar amb 4.500 expositors. L'ajornament d'aquest saló arriba després de la cancel·lació del Mobile World Congress (MWC). 


L'institució ha indicat en l'escrit que la resta d'esdeveniments continuen vigents. En concret es refereix al Saló d'Ensenyament, al Saló Futura, al Saló d'Ocupació Juvenil i al B-Travel. 


   ​L'alcalde d'Argentona, Eudald Calvo, forçat a dimitir per acusacions d'abusos sexuals