​El PP acusa el ministeri d'Irene Montero de fomentar el consum abusiu d'alcohol en dones

|


Irene Montero (Ministerio Igualdad)


Irene Montero. Font: Ministeri d'Igualtat


El PP ha acusat el ministeri d'Igualtat que dirigeix Irene Montero de fomentar el “consum abusiu” d'alcohol en les dones per un missatge institucional en Twitter en el qual defensa la Llei de Llibertat Sexual.


Aquest dimarts el Consell de Ministres ha aprovat la nova llei de llibertat sexual que, entre altres qüestions, no distingeix entre abús i agressió sexual, endureix les penes, recull el conegut ‘sí que és sí’ i inclou com a delicte l'assetjament “de carrer”.


En un fil en xarxes socials, el ministeri ha defensat la normativa i, entre altres, ha escrit el següent tuit, objecte de crítica dels populars: “Volem que el crit feminista ‘Sola i borratxa, vull portar a casa’ es converteixi en una realitat per a deixar de viure sense por”.


Aquest comentari ha estat usat pel Partit Popular per a assenyalar a Montero i el seu departament, en considerar que fomenta la 'borratxera'. “Beu amb moderació. No ho diem nosaltres, ho diu l'OMS i tots els organismes oficials. Tots excepte el ministeri d'Irene Montero, que prefereix fomentar el consum abusiu”.    ​Enfrontament entre Rahola i un regidor d'ERC per presumptament 'burlar-se' de Junqueras