​Enfrontament entre Rahola i un regidor d'ERC per presumptament 'burlar-se' de Junqueras

|


Pilar Rahola (TV3)


Pilar Rahola. Font: TV3


Embolic en Twitter entre un regidor d'ERC i Pilar Rahola. El segon tinent alcalde de Tossa de Mar (Girona), Gregori Martínez Palomé, ha acusat l'exdiputada republicana afí a Carles Puigdemont de burlar-se d'Oriol Junqueras.


El regidor ha fet públic en xarxes socials l'altercat amb la fundadora de l'extint Partit per l'Independència durant l'acte del Consell per la República d'aquest dissabte en Perpignan. Martínez ha assenyalat a la tertuliana de TV3 per mofar-se del líder d'ERC durant la seva intervenció i li ha recordat que porta dos anys i mitjans en la presó pel Procés.


“La Pilar Rahola ha estat fent conyeta tota l'estona. Jo estava just davant seu. Quan ha acabat, m'he girat i li he dit que és una IMPRESENTABLE”, ha comptat el regidor, que ha tingut resposta per part de la polèmica periodista.


Rahola ha assenyalat que esmenti, però tot seguit ha reconegut que va fer un "únic comentari crític en privat" a la seva parella "i res més". La politòloga ha continuat atacant al polític, al qual ha criticat per “manipular converses privades”, i ha aprofitat per a llançar un ‘zasca’ a ERC: “Entenc que estigui cremat amb la gran xiulada que ha sofert el discurs a favor de la Mesa de diàleg Junqueras, però no em carregui la seva frustració”. 


   ​ERC considera l'actitud de JxCat deslleial i apunta a Puigdemont