​Cau una xarxa d'explotació sexual a Amposta (Tarragona)

|


Policía Nacional (CNP)


Desmantellada una xarxa d'explotació sexual a Amposta. Font: CNP Twitter


Desmantellada una xarxa d'explotació sexual a Amposta (Tarragona) amb la detenció d'un matrimoni espanyol i d'una dona paraguaiana, encarregats de regentar un prostíbul en el qual s'obligava les víctimes a exercir la prostitució. Els acusats, en llibertat amb càrrecs, estan acusats de delicte relatiu a la prostitució i afavoriment de la immigració il·legal.


La Policia Nacional ha detallat que l'investigació va arrencar al març del 2019, quan una testimoni va alertar de l'existència d'una jove que acabava d'arribar al país i a la qual havia forçat a prostituir-se. Els delinqüents captaven a aquestes dones a Paraguai, sobretot en zones rurals, els prometien falsos treballs amb sous de 3.000 euros per a una vegada a Espanya obligar-les a exercir la prostitució.


Finalment els investigadors van aconseguir localitzar el pis, que s'anunciava per Internet, en el qual tenia lloc l'activitat delictiva i ho van registrar a la fi de novembre. Allí van trobar als 3 arrestats, així com van identificar a diverses dones, una d'elles en situació irregular. 


   ​Presumpta violació a Calella (Barcelona)