​Comerciants de la Meridiana demanen detenir el tall independentista per les pèrdues econòmiques

|


Comerciants de la Meridiana han donat la veu d'alarma davant la caiguda de vendes que sofreixen des de fa 100 dies a causa dels talls de trànsit diaris en protesta contra la sentència del Procés. Els comerços, que parlen de pèrdues de fins al 40%, demanen detenir aquesta acció.


L'Associació de Comerciants Fabra Centre i Barcelona Comerç han afirmat aquest dilluns que s'han produït caigudes en les vendes en el sector comercial d'entre el 20% i el 40% en els últims 3 mesos i han indicat que el sector de la restauració els descensos en la facturació han estat d'al voltant del 30%.


Aquestes entitats, que lamenten que la conselleria d'Interior del Govern de Torra continuï donant autorització per a les protestes, han reclamat que es detinguin els talls de manera “immediata” per perjudicar el comerç i la convivència del barri. En aquesta línia han advertit que “les dificultats per a accedir a la zona estan actuant com a element dissuasiu per a clients i visitants habituals, que busquen alternatives fora d'aquesta àrea”. 


   Els restauradors de la Plaça Reial contra el Govern de Colau per la pressió fiscal