​Ruben Wagensberg i les joventuts d'ERC exploten contra Rufián

|


Gabriel Rufián ERC (CCMA)


Gabriel Rufián. Font: CCMA


Gabriel Rufián cabreja a unionistes de dretes i esquerres, enfada a independentistes de la CUP i de JxCat i ara també enfureix als seus. El portaveu d'ERC en el Congrés ha estat durament criticat per propis i estranys per una entrevista en el seu programa de Youtube, ‘La Fàbrica de Rufián’, al exalcalde de Badalona i exlíder del PPC, Xavier García Albiol.


L'anunci ha aixecat pols en xarxes socials, on la majoria d'usuaris crítics, entre ells nombrosos polítics sobiranistes, han arremès contra el parlamentari per donar espai a un polític polèmic per les seves campanyes racistes i contra l'immigració. Rufián s'ha defensat afirmant que els que li critiquen ho fan per “fòbies” i “interessos” particulars.


A aquest comentari ha respost el seu company de partit, el diputat Ruben Wagensberg. El parlamentari, que ja ha criticat al polític en altres ocasions, no ha guardat silenci i ha esclatat contra el seu col-lega, apuntant que aquesta entrevista l'ha fet pel seu propi interès i que serveix per a “blanquejar un discurs i unes polítiques duríssimes, ultres i racistes”.També s'ha pronunciat sobre això les joventuts d'ERC, que han deixat clar que Rufián no els representa: “No en el nostre nom. “No podem obrir les portes a la normalització dels discursos d'odi. El feixisme ha d'aïllar i combatre”.    Diputada de la CUP denuncia la persecució a immigrants per part de la Policia Nacional en el transport públic català