​Josep Bou qualifica de “error” l'elecció de Cayetana Álvarez de Toledo per no ser “de casa”

|


Josep Bou (PP Barcelona)


Josep Bou, regidor del PP en l'Ajuntament de Barcelona. Font: PP Barcelona


Polèmiques declaracions del regidor del PP en l'Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, sobre el seu col-lega i portaveu popular en el Congrés, Cayetana Álvarez de Toledo. L'empresari qualifica de “error” el nomenament de la diputada com a número u de la llista per a les generals per Barcelona, ja que afirma que els catalans el que volen és candidats “de casa”.


“Hem de fer proselitisme, convèncer i vendre el producte, i ella no era la millor persona per a fer això”, ha etzibat l'independent del Partit Popular, que ha dit sentir estima per la portaveu, encara que ha assegurat que el partit ha de tenir líders que “siguin catalans, tinguin cognoms catalans i parlin català”: “Els catalans volem gent de casa”.


Quant a la seva relació amb la formació liderada per Pablo Casado, ha avisat que no sap si acabarà la legislatura sota el seu mantell. “Necessito que em doni suport el partit, si no ho fan ja veurem què faig”, ha indicat Bou, que ha deixat clar en cas de separació que ell és el regidor: “Tinc 37.000 vots i això és meu”. 


   ​Canadell considera que ser jove i voler seguir a Espanya hauria de ser “incompatible”