​Enxampat un presumpte violador a Lleida que assaltava a les víctimes en el portal de les seves cases

|


Sucesos MOssos (Mossos)


Presó para un presumpte violador a Lleida. Font: Mossos


Presó provisional per a un presumpte violador a Lleida per un delicte d'agressió sexual i 3 d'abús. L'home, de 24 anys i nacionalitat espanyola, assaltava violentament a les seves víctimes, en la seva majoria en el portal de les seves cases.


Segons han informat els Mossos d'Esquadra, el sospitós va ser detingut aquest dijous després d'una investigació que es va iniciar a la fi de 2018, després de tenir constància que diverses joves havien estat assaltades sexualment a Lleida. Els primers fets delictius que se li atribueixen van tenir lloc en el barri de Balàfia, però es van desplaçar a altres punts, com Pardinyes o Els Instituts, prop d'on viu l'agressor.


L'arrestat assaltava a les noies pel carrer, generalment a primera hora del matí, i els feia “tocaments violents”. En les seves agressions, seguia el mateix modus operandi: abordava a les víctimes per l'esquena i es tapava la cara, la qual cosa ha dificultat la seva identificació.


El cos manté oberta l'investigació i no descarta noves acusacions, ja que el cas apunta al fet que seria un “delinqüent molt actiu” i que la seva activitat podria ser anterior al 2018. 


   Detingut amb 240 kg d'haixix a Vilanova del Vallès després d'una persecució per l'AP-7