​Espectacular incendi a la fàbrica Faurecia d'Abrera afecta a la producció de la SEAT de Martorell

|


Incendio nave Abrera (Bombers)


Incendi a Abrera. Font: Bombers


Impressionant incendi en una nau industrial a Abrera (Barcelona) durant la nit d'aquest dimarts i dimecres. El foc s'ha originat a la fàbrica Faurecia, situada al carrer Progrés. Aquest incident ha afectat la SEAT de Martorell, obligant a l'atur de la producció.


Tal com han informat els Bombers de la Generalitat, han rebut l'avís de l'incendi a les 23.19 hores del dimarts. Al lloc s'han desplaçat 16 dotacions, que han pogut controlar el foc a les 3.05 hores del dimecres. Els 50 treballadors de la plantilla que es trobaven en el lloc ja havien estat desallotjats a l'arribada dels serveis d'emergència. No hi ha ferits.


La deflagració ha calcinat la zona de producció d'aquesta indústria de peces d'automoció que subministra a SEAT. L'incendi ha afectat la planta baixa, una zona diàfana de 3.000 metres quadrats que està dividida en dos. Els bombers han explicat que la compartimentació de la nau ha evitat que les flames es propaguessin a oficines i magatzem.


Com a conseqüència del succés, SEAT s'ha vist obligada a parar part de la seva producció en la planta de Martorell, segons han comptat organitzacions sindicals. S'ha parat la fabricació de, entre altres models, l'Audi A1


   ​Seat no descarta anar-se de Catalunya