​Rufián demana perdó per treure's una foto amb un apoderat de Vox

|


Rufián (ERC Twitter)


Gabriel Rufián. Font: Twitter ERC


El candidat d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, s'ha vist obligat a demanar perdó en xarxes socials després de deslligar la ira especialment dels independentistes per treure's una foto amb un apoderat de Vox en un col-legi de Sabadell (Barcelona) durant el 10-N.


El republicà ha acudit a l'escola Ribatallada de Sabadell i allí diversos apoderats li han demanat una foto junts, entre ells un de Vox. Les imatges han generat polèmica entre els seus, que han criticat que el d'ERC s'hagi fotografiat amb un militant del partit d'ultradreta, que ha estat acusació en la causa del Procés.


L'independentista ha hagut de sortir al pas de les crítiques i ha demanat disculpes per si ha pogut molestar a algú: “Demano disculpes qui s'hagi pogut enfadar”. En el seu defensa, ha explicat que li han demanat fotos on ell vota i que “mai li ha dit que no a una foto a ningú”, encara que entén que a algú no li agradi.El líder d'Esquerra ha comptat amb el suport de Joan Tardà, que s'ha pronunciat sobre aquest assumpte en el seu compte de Twitter: “Qui dubti dels principis democràtics i antifeixistes de Gabriel Rufián o de Pablo Iglesias per donar la mà a un apoderat de Vox és un beneït o té mala fe. I que Llucifer us protegeixi de qui mai comet cap error”.    ​Els CDR buscaven l'intervenció de l'Exèrcit en l'ocupació de l'aeroport del Prat