​Elisenda Paluzie, presidenta de l'ANC, investigada per la Fiscalia per incitació a la violència

|


Elisenda Paluzie (ANC)


Elisenda Paluzie, presidenta de l'ANC. Font: ANC


La Fiscalia de Barcelona investiga a Elisenda Paluzie després de la denúncia de Societat Civil Catalana. El Ministeri Públic ha obert diligències d'investigació contra la presidenta de l'ANC per unes declaracions seves a TV3 en les quals presumptament donava suport a la violència dels CDR en els disturbis posteriors a la sentència del Procés a Catalunya.


L'entitat constitucionalista, que va denunciar fa una setmana a l'independentista per delictes d'incitació a la violència i desordres públics i d'odi, ha celebrat la decisió de Fiscalia i ha enlletgit l'actitud de Paluzie. “La violència cal condemnar-la SEMPRE (…). No fer-ho no és només una greu irresponsabilitat, sinó que és antidemocràtic”, ha etzibat l'associació en xarxes socials, on ha conclòs: “N'hi ha prou d'impunitat! Prou Procés!”.


La denúncia de SCC contra l'economista es basa en unes paraules seves en una entrevistaa Els Matins de TV3, en les quals va dir que els altercats havien servit per a “fer visible el conflicte”: “Són aquests incidents els que fan que estiguem en la premsa internacional de manera continuada aquests dies, és a dir, que fan visible el conflicte”.


   ​TV3 corregeix al conseller Puigneró per donar veu a una faula sobre el llaç groc i la Casa Reial