​Nou atropellament mortal d'un tren a Montcada i Reixac

|


Rodalies R3 (Rodalies)


Accident mortal d'un tren Rodalies. Font: Rodalies


Una persona ha mort en ser atropellada per un tren a Montcada i Reixac (Barcelona). Amb aquesta nova defunció, segons ha destacat el Ajuntament en un comunicat, s'eleva a 174 el total de víctimes mortals en les vies que creuen el municipi barceloní. Aquest any han perdut la vida 2 persones en la xarxa ferroviària d'aquesta localitat.


L'accident mortal s'ha produït aquest dimarts al migdia, entorn de les 13.25 hores, entre les estacions Montcada-Bifurcació i Montcada-Ripollet. Per causes que es desconeixen, una persona ha estat atropellada pel comboi que sortia de l’Hospitalet a les 12.55 hores. Els Mossos d'Esquadra ja han obert una recerca per a aclarir les circumstàncies del succés.


L'incident ha afectat la línia R3 de Rodalies. El servei s'ha interromput fins que s'ha procedit a l'aixecament del cadàver. Això ha provocat afectacions d'una hora i Renfe ha hagut d'habilitar un servei alternatiu per carretera entre les estacions.


A la tarda, la R3 ha sofert un nou problema que ha provocat uns retards de fins a 2 hores. Sobre les 18.15 hores, un arbre ha caigut a la catenària, obligant a tallar de nou la línia, en aquesta ocasió entre Mollet Santa Rosa i Granollers Canovelles. 


   ​Mor un motorista en un accident en el districte barceloní de les Corts