​Arrimadas critica la presència de llaços grocs en TV3 i Álvarez de Toledo passa a l'acció

|


Lazos Cayetana (Álvarez de Toledo Twitter)


Cayetana Álvarez de Toledo tira els llaços grocs a les escombraries. Font: Twitter Álvarez de Toledo


Inés Arrimadas Cayetana Álvarez de Toledo han arremès contra la televisió pública de Catalunya per la presència de llaços grocs a l'interior de TV3.


Les candidates de Ciutadans i PP per Barcelona han carregat contra la cadena per aquests símbols independentistes que s'han trobat en unes escales que han usat per a entrar en el plató on ha tingut lloc aquest dimarts el debat electoral de candidats catalans.


La taronja i la popular han compartit en xarxes socials uns vídeos amb la seva impressió sobre el succeït. Arrimadas ha criticat l'existència de llaços i ha assenyalat a la direcció de TV3: “És tan sectària que ni el dia del debat pot evitar tenir-lo tot ple de propaganda separatista”.Per part seva, Álvarez de Toledo ha pujat unes imatges en les quals la hi veu llevant els llaços. La política ha publicat posteriorment una foto amb aquests símbols en les escombraries i ha afegit el comentari: “He deixat els llaços en el seu lloc”.    ​TV3 corregeix al conseller Puigneró per donar veu a una faula sobre el llaç groc i la Casa Reial