​Miguel Ángel Rodríguez (PP) i Iván Espinosa de los Monteros (Vox) s'insulten en Twitter

|


Espinosa (RTVE)


Espinosa de los Monteros. Font: RTVE


Dur enfrontament entre el que va ser portaveu de l'expresident Aznar, Miguel Ángel Rodríguez, i el portaveu de Vox en el Congrés, Iván Espinosa de los Monteros. El exsecretari d'Estat de Comunicació ha rigut dels ‘problemes’ de la dona del diputat i també dirigent voxera, Rocío Monasterio, amb la seva carretera d'arquitecta.


Rodríguez ha reaccionat a un tuit d'Espinosa, en el qual intentava ridiculitzar informacions sobre el matrimoni, apuntant “en exclusiva” que en la seva comunitat de veïns “va haver-hi una època en la qual jo no estava al dia de pagament”. El exdirigent popular, que ha treballat en la campanya d'Isabel Díaz Ayuso, ha aprofitat el comentari per a etzibar-li un "fot-te imbècil": "Així us empuren. Idiotes!".


El voxero no s'ha quedat callat i li ha llançat un 'zasca': “Perquè els nens i els borratxos no menteixen mai”. Recordar que Miguel Ángel Rodríguez va ser detingut fa anys per conduir sota els efects de l'alcohol.   Cuevillas encén la metxa interna en JxCat en parlar de Torra i Buch