​Tsunami Democràtic amenaça amb temporal en la jornada de reflexió del 9N

|


Acción Tsunami (Tsunami)


Acció de Tsunami Democràtic per la jornada de reflexió prèvia al 10N. Font: Tsunami Democràtic


Tsunami Democràtic dóna una pista sobre les noves accions programades a favor del Procés i en contra de l'Estat espanyol. La plataforma ha instat als seus seguidors a fer activitats durant el 9 de novembre, jornada de reflexió prèvia a les eleccions generals del 10N i casualment aniversari de la consulta del 9N de 2014.


En un comunicat, l'organització ha cridat als seus a desobeir a la Junta Electoral Central (JEC) per a fer reflexionar a l'Estat espanyol. Tsunami, qualificada per la Guàrdia Civil "d'organització criminal", els ha demanat estar atents a les seves convocatòries. La seva intenció és dur a terme actes “culturals i festius” des de les 16.00 hores fins a les 22.00 hores en tots els barris i pobles catalans perquè l'Estat “reflexioni” sobre qüestions com la sentència del 1-O, les càrregues policials o la seva incapacitat per al diàleg.


Divendres passat la plataforma va anunciar que el 9N de 2019 estaria en la seva agenda per a dur a terme una acció que repercutiria a tota Espanya. Així mateix van avançar altres actuacions, que no s'han detallat encara, per al 11, 12 i 13 de novembre en un “lloc sorpresa”; i tenen una activitat programada per al dia 18, jornada del Clàssic al Camp Nou, amb el missatge ‘Juguem a casa’. 


   ​Torra demana als independentistes defensar “drets negats” com el de desobediència