​Picabaralla entre Nogueras (PdeCAT) i Rufián (ERC) pels Mossos

|


Míriam Nogueras (JxCat Twitter)


Míriam Nogueras. Font: Twitter JxCat


Enfrontament en xarxes socials entre dos membres dels partits socis del Govern Torra. La diputada de JxCat en el Congrés, Míriam Nogueras, ha arremès contra el portaveu adjunt d'ERC en la Cambra Baixa, Gabriel Rufián, per criticar actuacions de Mossos en desnonaments.


El republicà va demanar en Twitter que el conseller d'Interior, Miquel Buch (PDeCAT), donés comptes sobre la forma de conducta del cos autonòmic durant un desnonament i va comparar la imatge amb la del 1-O: “No hi ha res que diferenciï a un mosso rebentant la porta d'una família per un desnonament a un policia nacional rebentant la porta d'un col-legi electoral per una urna”. El d'Esquerra havia afegit: “No hi ha pàtria que valgui si es tracta així a la seva gent”.


Això no va passar desapercebut per al bàndol de Junts i la mateixa vicepresidenta del PDeCAT va optar per contestar-li també en la xarxa de l'ocellet. Nogueras va acusar a Rufián d'haver fet el comentari amb finalitats partidistes, la qual cosa va titllar de “immoral”: “Comparar als Mossos amb l'atac de la Policia espanyola durant el referèndum no és només injust, sinó que fer-ho per pur càlcul electoral és immoral i miserable”.   ​El Govern espanyol respon a Aragonès per qualificar de “vergonya” l'actuació de la Guàrdia Civil