​Amenaça d'un dirigent de la CUP de Montcada a un analista polític: “Mira sota el cotxe”

|


L'analista polític Álex Dorado Nájera ha denunciat en xarxes socials haver estat amenaçat de mort per un polític de la CUP. El consultor d'Agenda Pública ha apuntat en Twitter a Albert Lameiro, número 4 de la llista de la CUP a Montcada i Reixac (Barcelona) en les municipals del 26-M, com a autor de l'amenaça.


“Aquesta nit mira sota el cotxe”, va escriure l'anticapitalista en resposta a un tuit de Dorado Nájera, en el qual criticava la reacció de l'independentisme a la detenció de 9 membres dels CDR acusats de terrorisme.


L'analista ha subratllat la gravetat que un polític hagi proferit aquesta amenaça, per la qual cosa demana al partit cupaire que actuï: “Que gent així estigui en política i amb possibles responsabilitats em dóna esgarrifances. Així que he decidit mostrar-ho perquè el seu partit prengui mesures”.


Després de la denúncia pública, Lameiro ha eliminat el seu compte de Twitter @albertlameiro. L'articulista ha rebut en xarxes socials el suport de dirigents polítics com la diputada del grup PSC-Units, Beatriz Silva, i de l'eurodiputat de Cs, Jordi Cañas   ​Insinuacions de Budó després del rebuig de l'Audiència Nacional a investigar la relació del CNI amb l'imant de Ripoll