​Podemos fa que ‘passa’ de Errejón

|


Pablo Iglesias (Vídeo RTVE)


Pablo Iglesias. Fuente: RTVE


Podemos es mostra aparentment tranquil davant la presentació de la candidatura d'Íñigo Errejón de cara a les eleccions generals del 10 de novembre sota la marca Más Madrid. Des de UP consideren que era “previsible” que el exmorado prengués aquesta decisió.


En una entrevista a TVE, Pablo Iglesias ha valorat que és “legítim i molt previsible” el que ha fet el cofundador de Podemos. Preguntat per això ha dit desconèixer si es tracta d'una candidatura regional per a Madrid o si s'estendrà a altres territoris, per la qual cosa ha evitat el tema. Així mateix ha preferit aparcar la qüestió en indicar que és un error en precampanya que es parli “dels partits i de les seves relacions”, en comptes de parlar de la societat i els seus problemes.


Sobre les lloances de Pedro Sánchez a Errejón, ha assumit com a “lògic” que el secretari general del PSOE prefereixi tenir al de Más Madrid com a soci, pel fet que en les autonòmiques es va oferir a donar suport a un Executiu de Gabilondo amb Cs sense demanar res a canvi. “A ningú li pot estranyar que prefereixi això Sánchez”, ha etzibat Iglesias, que ha avisat al seu excompany de partit que tots seran finalment jutjats pels fets “per fins a quin punt han estat fidels als seus principis i la seva paraula”. 


   ​Colau afirma que Barcelona és l'ajuntament que més mesures ha pres contra el 155