​Artur Mas sobre els àudios compromesos de Germà Gordó: “Aquesta conversa no sona bé”

|


Artur Mas (Els Matins TV3)


Artur Mas, expresident de la Generalitat. Font: TV3


L'expresident de la Generalitat, Artur Mas, ha defensat aquest dilluns a la seva manera a la seva llavors mà dreta en el Govern, Germà Gordó, després de la publicació d'uns àudios que deixen en una situació compromesa a l'actual president de Convergents.


No ho sabia”, ha dit el polític preguntat en una entrevista a Els Matins de TV3 per la conversa entre Gordó i l'empresari Joan Manuel Parra, en la qual el primer fa gala de la seva influència en la Generalitat en relació als contractes públics.


Mas, que ha intentat de sembrar el dubte sobre el moment i l'origen dels àudios, li ha tractat de restar importància assenyalant que es tracta d'una “conversa privada entre una persona que no ha cobrat i una persona que ha de pagar”, si bé ha reconegut que “no sona bé”.


El exlíder de CDC, partit condemnat i investigat per diversos casos de corrupció, ha resolt la qüestió indicant que Gordó ha dit no recordar la reunió i, el més important per a ell, “no consta en el registre de reunions que té la Guàrdia Civil”: “El fonamental és que aquest ‘farem’ no s'ha produït (…). Forma part d'una negociació amb un proveïdor de serveis”. 


   ​Mas es postula com a “pont” entre la Crida, JxCat i PDeCAT