​Un home presumptament deixa morir a la seva parella a Viladecans (Barcelona)

|


Mossos 1 (Mossos)


Resolt l'homicidi d'una dona a Viladecans (Barcelona). Font: Mossos


Resolt l'homicidi d'una dona a Viladecans (Barcelona) el juny passat. La parella de la víctima, un home de 49 anys i de nacionalitat argentina, ha estat detinguda presumptament per deixar morir a la seva companya sentimental d'una hipoglucèmia.


Segons han detallat els Mossos d'Esquadra aquest dimecres agents de la comissaria de Gavà han arrestat al sospitós per delictes d'homicidi i per maltractaments en l'àmbit de la llar. Després de passar a disposició judicial el mateix 19 de setembre, el supòsit homicida es troba a la presó provisional.


La defunció es va produir la matinada del 18 de juny. La policia catalana va rebre l'avís que havia estat trobada una dona morta a la seva casa. L'autòpsia va revelar que havia sofert una baixada de sucre en sang. Després del resultat de l'examen forense, el cos va seguir amb el cas per a esclarir les circumstàncies de la mort, en sospitar que podria haver-se produït un delicte d'omissió de socors. Finalment, les diligències practicades van permetre determinar que l'home no hauria ajudat a la víctima quan va sofrir la crisi i l'hauria deixat morir.


   ​Nou apunyalament en el Raval de Barcelona