​Colau afirma que Barcelona és l'ajuntament que més mesures ha pres contra el 155

|


Colau youtuber (Youtube Colau)


Ada Colau. Font: Youtube Colau


L'alcaldessa de BarcelonaAda Colau, ha sortit en defensa del secretari general de Podemos, Pablo Iglesias, després dels dubtes que ha despertat el morat respecte a l'aplicació del 155 a Catalunya.


El líder de UP no va tancar la porta a l'aplicació d'aquest article de la Constitució en el marc d'un govern de coalició amb el PSOE. Iglesias va afirmar que la seva formació respectaria la llei i el lideratge de Sánchez d'haver format executiu. Les seves paraules van aixecar revolada, obligant el diputat a matisar i recalcar que el seu partit sempre s'ha postulat en contra del 155.


Aquest dissabte Colau ha defensat a Iglesias en una entrevista a Catalunya Ràdio. "Mai formarem part d'un 155", ha assegurat, per a assenyalar que tant comuns com a morats coincideixen a considerar “inacceptable” l'intervenció de l'autonomia i ha recordat que Podemos ha estat el “únic” grup que ha presentat recurs contra la seva aplicació davant el TC.


En aquesta mateixa línia, l'alcaldessa ha reivindicat que l'Ajuntament de Barcelona ha estat el que més mesures ha pres contra el 155 i ha recordat que van arribar a trencar el seu acord amb el PSC en el Consistori, mentre que en “desenes d'ajuntaments governats per ERC JxCat amb el PSC no van interrompre eses pactes de govern”. 


   ​L'excomú Elisenda Alamany pressiona a la seva exlíder Ada Colau amb el 1-O