​Més de 25 detinguts per introduir heroïna en narcopisos del Raval de Barcelona

|


Heroína Raval (Vídeo Policía)


Detingudas 26 persones per trànsit de drogues. Font: Polícia


Dues organitzacions criminals dedicades al narcotràfic a nivell internacional han caigut després de l'operació conjunta de Guàrdia Civil i Policia Nacional, en col-laboració amb autoritats d'altres països. Les bandes, que han estat desmantellades amb la detenció de 26 persones i amb l'aprehensió de més de 70 kg d'heroïna, introduïen aquestes substàncies en narcopisos del Raval de Barcelona a través de maleters o ‘drivers’ d'origen pakistanès.


El cas va arrencar a l'agost de 2017, després d'adonar-se de l'augment considerable d'intents d'introduir heroïna a Espanya a través de l'Aeroport de Barcelona-El Prat en els últims dos anys. Durant l'investigació es va descobrir l'existència de dues organitzacions, liderades per traficants de nacionalitat pakistanesa, establertes a Barcelona i independents, i que gran part de la droga, primer heroïna i després cocaïna, entrava en el barri del Raval.


En un comunicat, la policia ha detallat que en l'operació s'han fet un total de 5 registres a Barcelona i València, i s'ha arrestat a 26 persones a Madrid, Praga, Amsterdam, València i Barcelona. Després de passar a disposició judicial, 20 dels arrestats han ingressat en la presó. 


   ​Investiguen la mort violenta d'un jove a la Zona Franca de Barcelona