​L'excomú Elisenda Alamany pressiona a la seva exlíder Ada Colau amb el 1-O

|


Alamany (ERC Twitter)


Elisenda Alamany, regidora d'ERC a Barcelona. Font: ERC Barcelona


Elisenda Alamany posa en un tessitura al seu antic partit, CatComú, i a la seva exlíder, Ada Colau. La regidora d'ERC a Barcelona i exportavoz dels comuns al Parlament ha anunciat que es presentarà una proposta en la comissió de Presidència del dimecres perquè l'alcaldessa es posicioni entorn del Procés.


No pot mirar per a un altre costat”, ha etzibat Alamany en roda de premsa, on es detalla que aquesta iniciativa cerca que l'Ajuntament denúncia una eventual condemna als presos, exigeixi l'alliberament dels empresonats, reclami la fi de la “repressió” i que el Consistori “tingui un compromís clar amb l'autodeterminació i la celebració d'un referèndum”.


Preguntada per si amb aquesta proposta tracten de dividir el Govern format per BComú i PSC, la regidora ha afirmat que l'únic objectiu és que el Consistori treballi al costat de la Generalitat per a elaborar una resposta “plural i transversal” a la sentència: “El Ajuntament ha d'implicar-se en una resposta al costat de la Generalitat. Ha de tenir un rol actiu davant l'eventual sentència”. 


   ​Colau insisteix que no hi ha crisi de seguretat a Barcelona