Carrizosa apunta a Puigneró i al CTTI per un presumpte “cop digital” independentista

|


Carlos Carrizosa (Twitter Cs)

Carlos Carrizosa, president de Cs en el Parlament. Font: Ciutadans


Ciutadans apunta al CTTI (Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació) i al Cesicat (Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya) per un presumpte “cop digitalindependentista. El president de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, sospita que aquests organismes, tots dos dependents de la Generalitat, podrien ser usats per a “tornar-ho a fer”.


El diputat, que sosté que aquests ens ja van ser el centre d'operacions del 1-O, ha posat l'accent en ells amb les quals, segons les seves paraules, busquen organitzar “digitalment el cop”: “Els responsables del CTTI i del Cesicat estan processats en el Jutjat d'Instrucció 13. Són els que han portat el cop i són els que preparen el cop digital. Ells ja ho anuncien: ‘Ho tornarem a fer’. I ho estan tornant a fer des d'aquí, des d'on organitzen tot el cop”.


Carrizosa, que ha fet aquestes declaracions enfront de la seu del CTTI, ha arremès contra la gestió d'aquest organisme per ser totalment “opaca” i ha denunciat que compti amb un pressupost de 508 milions, “més que el pressupost dels ajuntaments de Badalona, l’Hospitalet i Santa Coloma junts”, i oculti l'activitat que fa amb aquests diners.


Així mateix, ha avançat que el seu grup ha sol-licitat la compareixença del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, i dels directors del CTTI i del Cesicat perquè donin explicacions sobre això, i ha afegit que han registrat una proposta de resolució perquè es pari el projecte identiCAT, amb el qual, al seu judici, es pretén fer un “DNI digital català”.


   ​Mas coneix a la persona ideal per a liderar la Generalitat… i no és Puigdemont