​Mas coneix a la persona ideal per a liderar la Generalitat… i no és Puigdemont

|


Artur Mas (RTVE)


Artur Mas. Font: RTVE


L'expresident de la Generalitat, Artur Mas, ha revelat que sap qui seria el candidat perfecte de JxCat i PDeCAT per a liderar la Generalitat. El creador del Procés ha rebutjat que el nom d'aquesta persona sigui el seu o el de Carles Puigdemont.


En una entrevista a Los Desayunos de TVE, el exlíder de CDC ha manifestat aquest dijous que en el personal no té ganes de presentar-se a les eleccions autonòmiques, encara que ha deixat la porta entreoberta per “responsabilitat”. El seu desig, ha expressat, és que es presenti 'saba' nova: “El meu desig és que sigui algú que no tingui tanta tradició política” i que assumeixi el lideratge “del que representem”.


Mes ha reconegut que hi ha una persona ideal per al lloc, però ha evitat nomenar-li, ja que ha valorat que Puigdemont ha de ser qui es dedica a “moure les fitxes” que permetin que surti algú “que faci el que uns altres hem fets en altres moments, que és jugar-la-hi per a assumir el lideratge”. “Aquesta persona existeix, però no està designada”, ha sentenciat.


Quant a l'espai posconvergent, ha reconegut estar d'acord amb el fundador de la Crida que hi hagi una única formació sota les sigles junteras, per la qual cosa creu que PDeCAT haurà de “integrar-se”: “No és que el PDeCAT es dilueixi dins, sinó que s'integra en un partit de base més àmplia”.


   ​Cotarelo assenyala als polítics d'ERC com “botiflers”