​Agressió sexual múltiple a Calafell (Tarragona)

|


Detenido homicidio (Mossos)


Agressió sexual a Calafell. Font: Mossos


Nova agressió sexual a Catalunya. En aquesta ocasió a Calafell (Tarragona). Els Mossos han detingut aquest dilluns i dimarts a 4 joves del Vendrell, un d'ells menor, per la seva presumpta implicació en la violació d'una noia d'uns 20 anys la matinada del 22 d'agost.


L'agressió es va produir a l'interior d'un habitatge i els arrestats majors d'edat, segons informen Diari de Tarragona i Diari Més Digital, compten amb edats compreses entre els 20 i els 25 anys, i són d'origen magrebí (dos de nacionalitat espanyola i un marroquina).


Fuentes de la policia catalana han detallat que 3 noies van conèixer als sospitosos aquesta nit i es van desplaçar amb ells a un habitatge de Calafell, en la qual suposadament haurien consumit drogues i alcohol. Una d'elles, l'endemà, es va despertar amb dolors i sense recordar res, per la qual cosa es va desplaçar a l'hospital, on el reconeixement mèdic va determinar que les lesions podien ser compatibles amb una violació.


Després de denunciar el cas, els Mossos van detenir als presumptes agressors el passat 9 i 10 de setembre. Després de passar dos dies en els calabós, el titular del Jutjat del Vendrell que porta el cas va ordenar la seva posada en llibertat amb càrrecs fins que se celebri el judici. 


   ​Detingut fins a 17 vegades aquest any a Mataró