​Cotarelo assenyala als polítics d'ERC com “botiflers”

|


Cotarelo (Youtube Wikipedia)


Ramón Cotarelo. Font: Wikipedia


El politòleg Ramón Cotarelo continua amb el seu atac als republicans. L'escriptor, que forma part de la Crida fundada per Carles Puigdemont, ha cridat “botiflers” als polítics d'ERC.


En xarxes socials aquest dimecres Cotarelo ha qualificat de traïdors als dirigents d'Esquerra. “Tots bé juntets perquè la gent no us digui el que sou: botiflers”, ha dit el reconvertit a l'independentisme en el seu compte de Twitter.El també publicista ha adjuntat al comentari un tuit sobre la participació en la Diada per part de la formació d'Oriol Junqueras, al qual també ha criticat en un altre escrit per les seves reflexions en una entrevista a un diari francès. Sobre la intervenció del exvicepresidente de la Generalitat en el citat mitjà, ha assenyalat que és una “vulgaritat” i una “falta de modèstia” rebutjar rebre lliçons.


Cotarelo segueix així amb el seu enfrontament amb els republicans, als quals en altre temps tenia en simpatia. La setmana passada ja va atacar a Gabriel Rufián, després d'assegurar que el seu partit no bloquejaria una possible investidura de Pedro Sánchez. L'assidu a programes de TV3 va qualificar al portaveu d'ERC en el Congrés de “cínic sense capacitat d'expressió” i va cridar als republicans “estafadors”. 


   Granados (PSC) rebutja que la ciutadania decideixi sobre l'autodeterminació i Puigdemont li contesta