​Presumpte violador assalta i agredeix a una dona en el portal de la seva casa en Horta-Guinardó

|


Sucesos Mossos (Mossos)


Nova agressió sexual en el districte de Horta-Guinardó. Font: Mossos


La policia catalana investiga una possible agressió sexual a una dona a primera hora d'aquest dijous en el districte barceloní de Horta-Guinardó. Es tracta de la tercera presumpta violació que s'ha produït a Barcelona ciutat en els últims 5 dies.


Fonts policials han detallat que els fets s'han produït poc abans de les 7.00 hores. La víctima, segons avança El Periódico, es disposava a entrar en el portal del seu habitatge quan va ser abordada per l'agressor, que va accedir al vestíbul i va tractar de forçar-la, fins que una tercera persona va aparèixer alertada pels crits d'auxili de la dona i el delinqüent va fugir.


A l'espera que la víctima present denúncia, es tracta de la tercera possible violació en els últims dies en la capital catalana, la segona en Horta-Guinardó, per la qual cosa els investigadors tracten d'esbrinar si existeix o no alguna connexió entre tots dos successos.


La primera va tenir lloc la matinada del diumenge quan la víctima tornava sola de les festes de Gràcia a la seva casa en Horta-Guinardó quan va ser assaltada per un desconegut. La segona s'hauria produït la tarda del dimarts al carrer Indústria, en el districte de Gràcia. En aquest cas la dona, que presentava algunes ferides i contusions compatibles amb una agressió, no recordava res. 


   ​Investiguen una violació durant les festes de Gràcia (Barcelona)