​'Zasca' del conseller Miquel Buch al JxCat de Carles Puigdemont

|


Miquel Buch (Twitter Buch)


Miquel Buch, conseller de Interior. Font: @miquelbuch


El conseller d'Interior, Miquel Buch, ha llançat un particular ‘zasca’ al sector de l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont. L'independentista, que ha mostrat la seva predisposició a liderar el nou espai postconvergent, ha criticat al bàndol de JxCat que reclama la unitat de tot l'independentisme, quan ells semblen estar desunits.


“El que no podem fer nosaltres és parlar d'unitat i nosaltres donar la sensació de que anem desunits”, ha etzibat en una entrevista a SER Catalunya, on ha defensat que JxCat“prediqui amb l'exemple”, perquè llavors “sí que pots demanar” la unitat en general.


Buch ha assenyalat la necessitat de reordenar l'espai posterior a Convergència i ha apostat per la formació de la confluència de la dreta independentista catalana, incloent al PDeCAT i a la Crida: “Tota la confluència ha d'anar unida. No pot ser que diguem que ha d'haver-hi unió i que a la nostra casa no n'hi hagi”.


Aquestes declaracions de Buch criden l'atenció per confirmar la falta d'unitat de la dreta del Procés. El exalcalde de Premià copeja així veladament a Puigdemont, líder juntero que en aquestes setmanes ha arribat a publicar un llibre parlant precisament de la unió sobiranista. 


   ​Puigdemont avala a Jordi Sànchez en el seu atac a ERC per actuar en el seu propi interès