Precancel-lats 112 vols de Vueling per la vaga del personal d'Ibèria de l'aeroport del Prat

|


Huelga Prat Barcelona (RTVE Vídeo)


Vaga d'Iberia en El Prat. Font: RTVE


La vaga del personal de terra d'Ibèria en l'Aeroport de Barcelona-El Prat ha portat a la companyia Vueling a precancel-lar ja 112 vols per a aquest cap de setmana, 46 el dissabte 24 d'agost i 66 el diumenge 25. Les precancel-lacions s'han anunciat a pesar que empresa i sindicat es troben en plena mediació.


L'aerolínia ha comunicat als afectats, calculen que són uns 18.000 passatgers, que els seus desplaçaments han estat precance-lats i que rebran una notificació quan la cancel-lació sigui definitiva, és a dir, quan es confirmi que no hi ha acord. La low cost els ha ofert la reubicació o el reemborsament dels seus vols. El procediment ve a ser similar al dut a terme en la mobilització de juliol.


Foment ha decretat uns serveis mínims del 53% de vols nacionals i estrangers amb alternatives de transport públic de més de 5 hores i del 32% per a aquells dins de la Península amb alternatives inferiors a les 5 hores. Com al desplaçament a les illes, aquests serveis seran del 100%.


De no arribar a un acord d'aquí a la setmana pròxima, està previst que també es duguin a terme nous aturs els dies 30 i 31 d'agost, la qual cosa suposaria noves cancel-lacions. 


   ​La vaga d'Ibèria aquest agost al Prat segueix a l'aire