​Puigdemont avala a Jordi Sànchez en el seu atac a ERC per actuar en el seu propi interès

|


Jordi Sànchez (RTVE)


Jordi Sànchez, expresident de l'ANC. Font: RTVE


Carles Puigdemont dóna suport a les declaracions de Jordi Sànchez, expresident de la ANC que carrega veladament contra ERC per la seva estratègia política. El diputat suspès de JxCat ha deixat caure que la formació d'Oriol Junqueras actua de manera oportunista en proposar alguns dels seus dirigents un avançament electoral com a resposta a la sentència del Procés.


En declaracions a Europa Press des de la presó de Lledoners, rebutja eleccions autonòmiques anticipades, com va suggerir Pere Aragonès i no va descartar Oriol Junqueras, com a reacció a la fallada del Tribunal Suprem sobre els presos del Procés, i demana a ERC que no usi la resolució judicial “per a fer política de partit”.


El polític empresonat considera que els que han llançat aquesta proposta a l'aire estan “empesos pels vents electorals favorables i actuen amb l'expectativa d'ocupar més poder”, i afegeix que un avanç de comicis ha d'estar justificat per una mica més que les “legítimes ànsies” d'arribar al més aviat possible a la presidència de la Generalitat.


Aquestes paraules han estat avalades en xarxes socials per Carles Puigdemont. L'expresident de la Generalitat i inquilí de la Casa de la República en Waterloo ha celebrat l'entrevista del líder juntero en el Congrés


   ​Societat Civil Catalana avisa a Quim Torra que anirà per ell