​Collboni situa a ERC com a “soci preferent” del Govern compartit amb Colau

|


Jaume Collboni (Collboni Twitter)


Jaume Collboni, primer tinent alcalde de Barcelona. Font: Twitter Collboni


El primer tinent alcalde de Barcelona, el socialista Jaume Collboni, ha defensat aquest dissabte que Ada Colau hagi estat investida alcaldessa gràcies als vots de Manuel Valls i ha situat a ERC com a soci preferent del Govern local.


En una entrevista al diari Ara, el líder del PSC a la Ciutat Comtal ha assegurat que el partit liderat per Ernest Maragall serà el primer però no l'únic, perquè “tots els grups mereixen el mateix respecte”: “ERC és el principal partit de l'oposició i és un partit progressista. Per tant, serà el primer que rebrà les nostres propostes”.


Preguntat per si es va sentir incòmode, com Colau, amb el suport de la candidatura BCN Canvi de Valls, ha manifestat que el seu suport és “plenament legítim” i “respectable”. “Tots els vots emesos en unes eleccions són igualment legítims, tots els representants de l'Ajuntament de Barcelona, siguin del color que siguin, són igualment respectables”, ha dit, per a agregar que va ser una “majoria puntual” que ha permès que es materialitzés "un acord d'esquerres que funciona molt bé". 


   Pedro Sánchez, obert a negociar la seva investidura amb els independentistes catalans