​Triple violació a una dona a Figueres (Girona)

|


Mossos 1 (Mossos)


Presó per al presumpte violador d'una dona a Figueres. Font: Mossos


Presó provisional, comunicada i sense fiança per a un home per tres delictes de violació, un de temptativa d'agressió sexual, un d'amenaces i un altre de detenció il-legal. L'home està acusat d'haver violat a una dona en repetides ocasions durant la nit del dimecres al dijous en una barraca de Figueres (Girona).


El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha informat que el presumpte agressor, un veí de Figueres de 39 anys, va ser arrestat el dijous pels Mossos després que es presentés en la comissaria assegurant que una coneguda amb la qual havia mantingut relacions consentides havia caigut i es trobava ferida en copejar-se al cap.


L'home, d'origen espanyol i amb múltiples antecedents, va ser detingut en aquest moment, ja que prèviament la policia catalana havia rebut una trucada d'un ciutadà alertant que una dona li havia demanat ajuda i li havia explicat que havia estat retinguda i violada.


Fonts del cas assenyalen que víctima i agressor ja es coneixien i havien coincidit aquest dia en una festa. Tots dos es van anar plegats a la barraca, on l'individu presumptament va violar i va retenir a la dona, que va aconseguir lliurar-se dels lligams i demanar ajuda. 


   ​Detingut el ferit en l'explosió d'un caixer automàtic de la Rambla de Barcelona