​L'alcaldessa accidental de Barcelona, Janet Sanz, reconeix que hi ha un “problema subjectiu d'inseguretat”

|


Janet Sanz (CCMA)


Janet Sanz. Font: CCMA


L'alcaldessa accidental i segona tinent alcalde de Barcelona, Janet Sanz, ha reconegut que hi ha “un problema subjectiu d'inseguretat” i ha negat relaxació en aquesta matèria durant el mandat anterior de Ada Colau


En una entrevista a El Periódico, la número 3 de l'Ajuntament de Barcelona ha admès que es pot considerar que hi ha un problema en robatoris i furts a la Ciutat Comtal, però afegeix que el que veu en el seu entorn és que hi ha una “enorme preocupació per l'emergència climàtica” i hi ha “altres temes més prioritaris” com la precarietat laboral.


“No identifico una percepció superior d'inseguretat”, ha afirmat Janet Sanz, encara que no ha descartat tampoc que existeixi un “problema subjectiu d'inseguretat”: “Els indicadors diuen que hi ha temes en els quals hem de millorar. Per a això hi ha un tinent d'alcalde de Seguretat”.


Preguntada per si l'anterior Executiu comú es va relaxar en aquesta matèria, ha negat aquest “rumor” i també ha descartat que es deixés abandonada a la Guàrdia Urbana, ja que “l'alcaldessa era la responsable política, la Guàrdia Urbana tenia la màxima protecció”. 


   ​Divisió entre PSC i BComú en l'Ajuntament de Barcelona pels atemptats del 17-A