​Jordi Cuixart (Òmnium Cultural) demana a Pedro Sánchez la derogació de la ‘llei mordassa’

|


Jordi Cuixart (CCMA)


Jordi Cuixart, president d'Òmnium Cultural. Font: CCMA


El president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha sol-licitat una reunió amb el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, per a explicar-li el que significa l'expressió ‘Ho tornarem a fer’.


En una carta enviada des de la presó de Lledoners, el reu independentista ha reclamat al líder del Govern en funcions que li inclogui en la ronda de contactes amb entitats de societat civil, i li ha recordat que la seva és la “major entitat cívica cultural de l'Estat, amb més de 175.000 socis i 58 anys d'història”.


L'activista, que també ha demanat la derogació de la ‘llei mordassa’, ha defensat la petició assenyalant que vol explicar-li a Sánchez que l'expressió pronunciada per ell al final del judici del Procés en el Tribunal Suprem, ‘Ho tornarem a fer’, és una reafirmació en la defensa de drets fonamentals i de l'autodeterminació de Catalunya.


Cuixart posa punt i final a la seva missiva felicitant el socialista per la iniciativa de parlar amb les associacions i diu estar a l'espera de poder saludar-li “de nou personalment”. 


   ​Aragonès acusa l'Estat espanyol del “ofec financer que sofreix Catalunya”