​Boya cabreja a l'independentisme per l'associació platja-Forcadell

|


Mireia Boya (CCMA)


Mireia Boya, dirigent de la CUP. Font: CCMA


Mireia Boya l'ha embolicat en xarxes socials amb un comentari en el qual relaciona platja Forcadell. La dirigent de la CUP ha deslligat 'l'ira' independentista en Twitter en deixar caure que mentre ells gaudeixen de l'estiu l'expresidenta del Parlament porta 500 nits a la presó.


“Avui quan aneu a la platja recordeu que Forcadell ha passat 500 nits en la presó”, ha etzibat l'anticapitalista amb un tuit que ha donat lloc a crítiques brutals, sobretot del sector sobiranista, que li ha retret el “xantatge emocional”.


L'exdiputada cupaire ha respost als detractors demanant-los “relax” i assegurant-los que el seu objectiu era recordar la presó de Forcadell perquè de les preses “no es parla prou”. Tot seguit ha compartit una imatge del dictador de Corea del Nord, Kim Jong Un, amb un missatge en el qual assenyala que a qui no li agrada el que escriu, deixi de seguir-la: “Fàcil. Bon estiu!”.


Aquest últim comentari ha escalfat els ànims, la qual cosa ha portat a Boya a rebaixar el to i matisar. “La meva intenció era recordar que avui Carme Forcadell compleix 500 dies a la presó. Sense més. Per a visibilitzar-la. Sento les males interpretacions que hàgiu pogut fer”, ha dit en un altre tuit, que ha servit per a calmar a alguns, però no a uns altres, que han continuat retraient-li la seva actitud i el comportament de la CUP.    ​Aplicació de Plataforma per la Llengua per a assenyalar a comerços que no parlen català